Untitled-3

Kuinka seuraan verkkosivuston käyttöä ja liikennettä eri laitteilla?

Kuinka seuraan verkkosivuston käyttöä ja liikennettä eri laitteilla?

Miksi on tärkeää seurata verkkosivuston käyttöä?

Verkkosivuston käytön seuraaminen on tärkeää saadaksemme tietoa siitä, miten käyttäjät vuorovaikuttavat sivuston kanssa ja mitkä osiot ovat suosittuja. Tämä tieto auttaa meitä parantamaan käyttäjäkokemusta ja optimoimaan sivuston sisältöä.

Miten seurata verkkosivuston käyttöä eri laitteilla?

Yksi tapa seurata verkkosivuston käyttöä eri laitteilla on käyttää analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics. Näiden työkalujen avulla voimme nähdä, miten käyttäjät saapuvat sivustolle, mitkä ovat suosituimmat sivut ja kuinka kauan kävijät viettävät sivustolla.

Toinen tapa on käyttää responsiivista suunnittelua varmistaaksemme, että sivusto näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti eri laitteilla, kuten puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla.

Muut seurantatyökalut ja vinkit

On myös muita seurantatyökaluja, kuten Hotjar ja Crazy Egg, jotka tarjoavat lisätietoja käyttäjien käyttäytymisestä sivustolla. Lisäksi on tärkeää testata sivustoa eri laitteilla ja selaimilla varmistaaksemme, että se toimii optimaalisesti kaikilla alustoilla.

Seuraamalla verkkosivuston käyttöä eri laitteilla voimme parantaa käyttäjäkokemusta ja optimoida sivuston suorituskykyä. Tämä auttaa meitä houkuttelemaan enemmän kävijöitä ja saamaan parempia tuloksia verkkosivustomme kautta.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.