Untitled-3

Mitä on konversio-optimointi (CRO)?

Mitä on konversio-optimointi (CRO)?

Konversio-optimointi, eli Conversion Rate Optimization (CRO) on prosessi, jossa pyritään parantamaan verkkosivuston tai digitaalisen markkinointikampanjan muuntumisprosenttia. Tämä tarkoittaa sitä, että pyritään saamaan enemmän kävijöitä suorittamaan haluttu toiminta, kuten ostamaan tuote tai täyttämään lomake.

Miksi konversio-optimointi on tärkeää?

Konversio-optimointi on tärkeää, koska se auttaa maksimoimaan digitaalisen markkinointipanostusten tuottoa. Sen avulla voidaan parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja saada enemmän liidejä tai myyntiä ilman että tarvitsee lisätä markkinointibudjettia.

Miten konversio-optimointi tehdään?

Konversio-optimointi voidaan tehdä monin eri tavoin, kuten muokkaamalla sivuston designia, parantamalla tekstejä tai kokeilemalla erilaisia call-to-action nappeja. Analytiikka on tärkeä osa konversio-optimointia, joten on tärkeää seurata ja testata erilaisia muutoksia.

Yhteenveto

Konversio-optimointi on tärkeä osa digitaalista markkinointia, ja sen avulla voidaan parantaa sivuston tehokkuutta ja tuottoa. On tärkeää testata erilaisia muutoksia ja seurata niiden vaikutuksia jatkuvasti.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.