Untitled-3

Mitä ovat Google Ads -SEO-integraatiot?

Mitä ovat Google Ads -SEO-integraatiot?

Google Ads ja SEO

Google Ads on mainosohjelma, joka mahdollistaa mainosten näyttämisen Googlen hakutulossivuilla. SEO taas tarkoittaa hakukoneoptimointia eli sivuston optimointia siten, että se näkyy mahdollisimman hyvin hakutuloksissa.

Google Ads -SEO-integraatiot

Google Ads -SEO-integraatiot ovat työkaluja ja strategioita, jotka yhdistävät Google Adsin mainonnan ja SEO:n hakukoneoptimoinnin. Tällä tavalla mainonnan ja hakukonenäkyvyyden yhdistäminen voi tuottaa entistä parempia tuloksia.

Miten Google Ads -SEO-integraatiot toimivat?

Google Ads -SEO-integraatiot voivat esimerkiksi auttaa tunnistamaan parhaiten konvertoivat hakusanat Google Adsissa ja käyttämään niitä myös SEO:ssa. Tämä voi parantaa sivuston näkyvyyttä sekä mainonnan että orgaanisen hakutuloksen kautta.

Yhteenveto

Google Ads -SEO-integraatiot ovat tärkeä osa nykyaikaista digitaalista markkinointia. Ne tarjoavat mahdollisuuden optimoida mainonnan ja hakukonetulosten näkyvyyttä yhdessä, mikä voi johtaa parempiin tuloksiin. Jos haluat parantaa sivustosi näkyvyyttä, kannattaa tutustua Google Ads -SEO-integraatioihin tarkemmin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.