Untitled-3

Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi – Tehokas tapa kasvattaa myyntiä

Mikä on affiliate-markkinointi?

Affiliate-markkinointi on digitaalinen markkinointimuoto, jossa mainostaja maksaa palkkion, kun mainoksen kautta tehdään haluttu toimenpide, kuten ostos, rekisteröityminen tai klikkaus. Yleensä affiliate-markkinointia toteutetaan yhteistyössä eri verkkosivustojen tai some-vaikuttajien kanssa.

Kuinka affiliate-markkinointi toimii?

Yritys solmii sopimuksen affiliate-kumppanin kanssa, joka asettaa mainoksen esimerkiksi omalle verkkosivustolleen. Jos mainoksen kautta tehdään haluttu toimenpide, yritys maksaa affiliate-kumppanille sovitun palkkion. Tämä tapa kasvattaa myyntiä tehokkaasti ja mitattavasti.

Edut affiliate-markkinoinnissa

  • Helppo seurata myyntiä ja konversioita
  • Pieni riski, koska maksat vain tuloksista
  • Mahdollisuus tavoittaa uusia asiakkaita eri kanavien kautta

Hyödyt myös affiliate-kumppaneille

Affiliate-markkinointi tarjoaa myös affiliate-kumppaneille mahdollisuuden ansaita tuloja omalla verkkosivustollaan tai some-kanavillaan. He voivat valita mainoksia, jotka sopivat heidän kohdeyleisölleen parhaiten, ja ansaita palkkioita jokaisesta onnistuneesta toimenpiteestä.

Yhteenveto

Affiliate-markkinointi on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja tavoittaa uusia asiakkaita eri kanavien kautta. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden maksaa vain tuloksista ja seurata markkinointitoimenpiteiden tehokkuutta tarkasti. Affiliate-markkinointi voi olla hyödyllinen lisä markkinointistrategiaan, ja sen avulla voidaan saavuttaa myös uusia yhteistyökumppaneita.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.