Untitled-3

Mitä ovat rich cards ja kuinka ne luodaan?

Mitä ovat rich cardit ja kuinka ne luodaan?

Mikä on rich card?

Rich cardit ovat Googlen hakutulosten erityinen muoto, joka näkyy käyttäjille visuaalisesti houkuttelevampana ja informatiivisempana tapana. Rich cardit sisältävät yleensä kuvia, arvosteluja, hintatietoja ja muita lisätietoja suoraan hakutuloksen yhteydessä.

Kuinka luoda rich card?

Rich cardien luominen vaatii huolellista suunnittelua ja teknistä osaamista. Rich cardit perustuvat Schema.org-merkintöihin, jotka määrittelevät strukturoidun tiedon hakukoneille. On tärkeää varmistaa, että sivuston sisältö on rikastettu oikeilla Schema.org-määrityksillä ja että kuvat ja muut tiedot ovat optimoituja.

Rich cardien luomiseen kannattaa käyttää Google Search Consolea, joka tarjoaa työkaluja rich cardien seuraamiseen ja analysoimiseen. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että sivusto on responsiivinen ja optimoitu mobiilikäyttäjille, sillä rich cardit näkyvät usein mobiilihakutuloksissa.

Jos haluat parantaa sivustosi näkyvyyttä ja houkutella enemmän kävijöitä Googlen hakutuloksissa, kannattaa ehdottomasti harkita rich cardien käyttöä. Se voi auttaa erottumaan kilpailijoista ja houkuttelemaan enemmän klikkauksia ja kävijöitä sivustollesi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.