Untitled-3

Mitä ovat vanhat sisällöt ja kuinka käytän niitä linkkien rakentamisessa?

Vanhat sisällöt ja linkkien rakentaminen

Vanhalla sisällöllä tarkoitetaan verkkosivustolla olevia aiempia artikkeleita, blogeja tai muita tekstejä, jotka on julkaistu aikaisemmin. Näitä vanhoja sisältöjä voi hyödyntää monin eri tavoin linkkien rakentamisessa, jotta sivuston näkyvyys hakukoneissa paranee.

1. Linkkien päivittäminen vanhoihin sisältöihin

Yksi tapa hyödyntää vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa on päivittää näihin sisältöihin uusia sisäisiä tai ulkoisia linkkejä. Näin parannat sivuston rakennetta ja autat hakukoneita ymmärtämään paremmin sivustosi sisältöä.

2. Linkkien lisääminen vanhoihin sisältöihin

Vanhat sisällöt voivat myös hyötyä uusista linkityksistä ulkoisilta sivustoilta. Voit esimerkiksi tehdä linkkien rakentamista linkittämällä vanhan artikkelin samaan aiheeseen liittyviin blogeihin tai artikkeleihin. Tällä tavalla vahvistat sivustosi auktoriteettia ja parannat sen hakukonenäkyvyyttä.

3. Uudelleenjulkaiseminen ja linkkien rakentaminen

Toinen tapa hyödyntää vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa on uudelleenjulkaiseminen. Voit päivittää vanhan artikkelin tai blogin ja lisätä siihen uusia linkkejä muille relevantille sisällölle. Tämä auttaa parantamaan sivustosi kävijäliikennettä ja parantaa sen hakukonenäkyvyyttä.

Näiden vinkkien avulla voit hyödyntää vanhoja sisältöjä linkkien rakentamisessa ja parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa. Muista kuitenkin aina tehdä linkkien rakentamista harkiten ja luoda vain laadukkaita ja relevanteja linkkejä vanhoihin sisältöihin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.