Untitled-3

Content Calendar

Sisältökalenteri – Tärkeä työkalu markkinointiviestinnässä

Mitä sisältökalenteri tarkoittaa?

Sisältökalenteri on markkinointiviestinnän työkalu, jota käytetään suunnittelemaan ja aikatauluttamaan erilaisia sisältöjä, kuten blogipostauksia, some-päivityksiä ja uutiskirjeitä. Sisältökalenteri auttaa organisoimaan ja hallitsemaan yrityksen viestintää tehokkaasti.

Miksi sisältökalenteri on tärkeä?

Sisältökalenterin avulla voidaan suunnitella markkinointiviestinnän kampanjoita etukäteen, jolloin viestit ovat johdonmukaisia ja aikataulutettuja. Lisäksi sisältökalenteri auttaa varmistamaan, että eri some-kanavissa on päivittäin tuoretta ja mielenkiintoista sisältöä.

Miten luoda tehokas sisältökalenteri?

– Määrittele tavoitteet: Selvitä, mitä haluat saavuttaa sisältökalenterilla ja kohdista sen sisältö näihin tavoitteisiin.
– Suunnittele sisältö etukäteen: Aikatauluta eri viestit ja kampanjat sisältökalenteriin niin, että viestit tukevat toisiaan.
– Päivitä ja seuraa kalenteria: Päivitä säännöllisesti kalenteria ja seuraa sen toteutumista. Tee tarvittaessa muutoksia suunnitelmiin.

Sisältökalenteri on siis tärkeä työkalu, joka auttaa yritystä organisoimaan ja hallitsemaan markkinointiviestintää tehokkaasti. Kannattaa panostaa sen luomiseen ja ylläpitoon, jotta viestintä on suunnitelmallista ja tuloksellista.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.