Untitled-3

Dofollow Link

Dofollow-linkki: Mikä se on ja miksi se on tärkeä?

Mikä on dofollow-linkki?

Dofollow-linkki on verkkosivulla oleva linkki, joka välittää arvokasta linkkiarvoa ja auttaa parantamaan kyseisen verkkosivun hakukonenäkyvyyttä. Kun sivusto A linkittää sivustolle B dofollow-linkillä, se kertoo hakukoneille, että sivusto B:n sisältöön voi luottaa ja se on laadukasta.

Miksi dofollow-linkit ovat tärkeitä?

Dofollow-linkit ovat tärkeitä, koska ne auttavat parantamaan verkkosivun hakukonenäkyvyyttä ja nostavat sen sijoituksia hakutuloksissa. Mitä enemmän laadukkaita dofollow-linkkejä sivusto saa, sitä parempi sen hakukonenäkyvyys ja maine ovat. Lisäksi dofollow-linkit voivat tuoda myös lisää liikennettä sivustolle, mikä puolestaan voi johtaa parempaan konversioon ja myyntiin.

Miten saada dofollow-linkkejä?

  • Vaihda linkkejä muiden laadukkaiden sivustojen kanssa
  • Luo laadukasta ja jaettavaa sisältöä, jotta muut haluavat linkittää siihen
  • Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja verkostoidu muiden alan toimijoiden kanssa
  • Osallistu alan tapahtumiin ja seminaareihin, jossa voit verkostoitua ja saada linkityksiä

Muista kuitenkin, että dofollow-linkkien hankkimisen tulee tapahtua luonnollisella ja laadukkaalla tavalla, jotta ne aidosti hyödyttävät verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että dofollow-linkit ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia ja verkkosivuston näkyvyyden parantamista. Panosta siis laadukkaaseen sisältöön ja aktiiviseen verkostoitumiseen, jotta voit saada arvokkaita dofollow-linkkejä sivustollesi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.