Untitled-3

Kuinka käytän Google Search Consolea analytiikan tukena?

Kuinka käyttää Google Search Consolea analytiikan tukena?

Mikä on Google Search Console?

Google Search Console on ilmainen työkalu, jonka avulla voit seurata ja optimoida verkkosivustosi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Google Search Console tarjoaa tietoa sivuston suorituskyvystä hakutuloksissa, kuten näyttökerrat, klikkaukset ja hakusanojen sijoitukset.

Miten Google Search Consolea käytetään?

1. Rekisteröi verkkosivustosi Google Search Consoleen lisäämällä sivustosi URL-osoite ja vahvistamalla omistajuutesi sivustoon.
2. Tutki sivustosi suorituskykyä hakutuloksissa käyttämällä erilaisia raportteja, kuten klikkauksia, näyttökertoja ja keskimääräistä sijoitusta hakutuloksissa.
3. Hyödynnä Google Search Consolea optimoimalla sivustosi hakukoneystävällisyyttä, kuten parantamalla metatietoja, korjaamalla rikkoutuneita linkkejä ja varmistamalla sivuston indeksointi.
4. Analysoi sivustosi suorituskykyä ja tehosta SEO-strategiaasi perustuen Google Search Consolen tarjoamaan tietoon.

Mitä hyötyä Google Search Consolesta on analytiikan tukena?

Google Search Console tarjoaa arvokasta tietoa sivuston suorituskyvystä hakutuloksissa, mahdollistaen sivuston optimoinnin ja parantamisen. Analysoimalla Google Search Consolen tarjoamia tietoja voit tehostaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja houkutella enemmän kävijöitä verkkosivustollesi.

Kokonaisuudessaan Google Search Console on tehokas työkalu, joka tarjoaa olennaista tietoa verkkosivustosi suorituskyvystä hakutuloksissa ja auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä ja liikennettä. Hyödyntämällä Google Search Consolea analytiikan tukena pystyt tehokkaasti optimoimaan verkkosivustoasi hakukoneystävällisemmäksi ja saavuttamaan parempia tuloksia hakutuloksissa.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.