Untitled-3

Kuinka luon tehokkaita aloitussivuja?

Kuinka luon tehokkaita aloitussivuja?

1. Määritä tavoitteet

Ennen aloitussivun luomista on tärkeää määritellä, mitä haluat sivun saavuttavan. Haluatko kerätä uusia liidejä, markkinoida tuotetta tai palvelua, tai ehkä ohjata kävijöitä tiettyyn toimintaan? Kun tavoitteet ovat selkeät, on helpompaa suunnitella sivun rakenne ja sisältö.

2. Kiinnitä huomiota visuaaliseen ulkoasuun

Aloitussivun ulkoasu on ensivaikutelma kävijälle, joten sen tulee olla houkutteleva ja informatiivinen. Käytä selkeitä kuvia, värimaailmaa ja fontteja, jotka tukevat brändiäsi ja houkuttelevat kävijöitä jäämään sivulle.

3. Sisällön optimointi

Aloitussivulla on tärkeää olla selkeä pääviesti, joka kertoo kävijälle heti, mitä sivulta löytyy. Käytä iskeviä otsikoita ja lyhyitä, helppolukuisia tekstejä. Huolehdi myös sivun hakukoneoptimoinnista eli SEO:sta, jotta sivusi löytyvät paremmin hakukonetuloksissa.

4. Kutsu toimintaan

Aloitussivun tulee ohjata kävijää haluttuun toimintaan, olipa se sitten uutiskirjeen tilaaminen, yhteydenottolomakkeen täyttäminen tai tuotteen ostaminen. Käytä selkeitä kutsuja toimintaan (call-to-action) ja varmista, että ne erottuvat sivulla.

Näillä vinkeillä voit luoda tehokkaita aloitussivuja, jotka houkuttelevat kävijöitä ja saavuttavat asettamasi tavoitteet.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.