Untitled-3

Kuinka usein minun pitäisi päivittää verkkosivustoni sisältöä?

Kuinka usein minun pitäisi päivittää verkkosivustoni sisältöä?

Miksi verkkosivuston sisällön päivittäminen on tärkeää?

Verkkosivuston sisällön päivittäminen on tärkeää monista syistä. Ensinnäkin, ajantasainen ja relevantti sisältö auttaa parantamaan hakukonenäkyvyyttä, mikä puolestaan lisää verkkosivustosi kävijämäärää. Lisäksi päivitetty sisältö pitää yllä kävijöiden kiinnostusta ja sitoutuneisuutta verkkosivustoon.

Kuinka usein tulisi päivittää verkkosivuston sisältöä?

Sisällön päivitystiheys voi vaihdella riippuen verkkosivuston tarkoituksesta ja sisällöstä. Yleisesti ottaen kuitenkin suositellaan säännöllistä päivitystä ainakin kerran kuukaudessa. Tämä voi sisältää esimerkiksi uusien blogipostausten julkaisemista, tuotesivujen päivittämistä tai uutisten lisäämistä verkkosivustolle.

Mitä asioita kannattaa huomioida sisällön päivittämisessä?

Kun päivität verkkosivustosi sisältöä, muista pitää se ajankohtaisena ja relevanttina. Tarkista esimerkiksi, että kaikki linkit toimivat oikein, otsikot ja kuvatekstit ovat kunnossa ja että mahdolliset hinnat ja tuotetiedot ovat päivitettyjä. Voit myös hyödyntää analytiikkaa ja kävijäpalautea saadaksesi tietoa siitä, millainen sisältö puhuttelee kävijöitäsi eniten.

Yhteenvetona voidaan todeta, että säännöllinen verkkosivuston sisällön päivittäminen on avainasemassa verkkosivustosi menestyksen kannalta. Muista pitää sisältö ajankohtaisena ja suunnitella päivityksiä johdonmukaisesti saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.