Untitled-3

Mitä ovat PWA:t (Progressive Web Apps) ja kuinka ne vaikuttavat SEO:hon?

PWAt – modernit verkkosovellukset ja niiden vaikutus hakukoneoptimointiin

Mikä on PWA?

Progressive Web Apps eli PWA:t ovat moderni tapa kehittää verkkosovelluksia, jotka yhdistävät verkkosivuston ja mobiiliapplikaation parhaat puolet. PWA:t toimivat selaimessa ja mahdollistavat käyttäjille samanlaista käyttökokemusta kuin perinteiset mobiilisovellukset.

Kuinka PWA vaikuttaa SEO:hon?

PWAt tarjoavat useita etuja hakukoneoptimointiin. Ensinnäkin PWA:t latautuvat nopeasti ja tarjoavat käyttäjille paremman kokemuksen, mikä voi parantaa verkkosivuston kävijämääriä ja sitoutumista. Lisäksi PWA:t ovat responsiivisia ja toimivat hyvin eri laitteilla, mikä taas voi parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Mitä hyötyä PWAt voivat tuoda yrityksille?

  • Parempi käyttäjäkokemus
  • Nopeampi latausaika
  • Parantunut hakukonenäkyvyys
  • Alhaisemmat kehityskustannukset verrattuna perinteisiin mobiilisovelluksiin

Yhteenveto

Progressive Web Apps ovat moderneja verkkosovelluksia, jotka yhdistävät verkkosivuston ja mobiiliapplikaation parhaat puolet. PWAt voivat parantaa verkkosivustojen käyttäjäkokemusta, nopeuttaa latausaikoja ja parantaa hakukonenäkyvyyttä. Yritykset voivat hyötyä PWA:n tuomista eduista ja pienemmistä kehityskustannuksista verrattuna perinteisiin mobiilisovelluksiin.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.