Untitled-3

Kuinka käyttää Cloudflare SEO:n tukena?

Kuinka käyttää Cloudflare SEO:n tukena?

Mikä on Cloudflare?

Cloudflare on internetin turvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseen erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluu muun muassa verkkosivustojen CDN (Content Delivery Network) ja DDoS-suojaus. Cloudflare tarjoaa myös erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan sivuston hakukonenäkyvyyttä eli SEO:ta.

Käytä Cloudflaren SEO-ominaisuuksia

Cloudflare tarjoaa useita SEO-ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan sivuston hakukonenäkyvyyttä. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on SSL-sertifikaatti, joka parantaa sivuston turvallisuutta ja voi parantaa myös Google-hakutuloksia. Lisäksi Cloudflare tarjoaa mahdollisuuden optimoida sivuston suorituskykyä esimerkiksi välimuistin avulla, mikä voi myös parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Seurata ja analysoida sivuston suorituskykyä

Cloudflare tarjoaa myös työkaluja sivuston suorituskyvyn seuraamiseen ja analysointiin. Näiden työkalujen avulla voit esimerkiksi nähdä kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri maissa ja eri laitteilla, mikä voi auttaa parantamaan käyttäjäkokemusta ja siten myös hakukonenäkyvyyttä.

Yhteenveto

Cloudflare voi olla hyödyllinen työkalu sivuston hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Hyödynnä Cloudflaren tarjoamia SEO-ominaisuuksia, seuraa sivustosi suorituskykyä ja optimoi sivuston latausnopeutta. Näillä toimenpiteillä voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja houkutella enemmän kävijöitä sivustollesi.

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.