Untitled-3

Kuinka käyttää Yoast SEO -liitännäistä WordPressissä?

Kuinka käyttää Yoast SEO -liitännäistä WordPressissä?

1. Asennus ja aktivointi

Yoast SEO on suosittu WordPress-liitännäinen, joka auttaa optimoimaan verkkosivustosi hakukonenäkyvyyttä. Voit asentaa ja aktivoida Yoast SEO -liitännäisen WordPressin hallintapaneelista kohdasta Lisäosat > Lisää uusi. Etsi sitten hakukentästä ”Yoast SEO” ja asenna liitännäinen.

2. Perusasetukset

Kun Yoast SEO on asennettu, mene kohtaan SEO > Yleiset asetukset ja määrittele perusasetukset kuten oletussivuston meta-kuvaus ja Google Webmaster Toolsin asetukset.

3. Avainsanojen optimointi

Yoast SEO auttaa sinua optimoimaan sivustosi avainsanat tehokkaasti. Jokaiselle sisältösivulle voit määritellä optimoitavan avainsanan ja Yoast antaa sinulle ohjeita sen käytöstä sivulla. Tämä auttaa parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä kyseisellä avainsanalla.

4. Sivustosi analysointi

Yoast SEO sisältää myös analyysityökalun, joka antaa sinulle arvokkaita vinkkejä sivustosi optimoinnista. Voit tarkastella sivustosi SEO-tilannetta ja saada suosituksia parannuksista.

Näillä ohjeilla pääset alkuun Yoast SEO -liitännäisen käytössä WordPressissä. Muista seurata säännöllisesti liitännäisen antamia vinkkejä ja kehittää sivustosi hakukonenäkyvyyttä jatkuvasti!

Tapio Kauranen

Hei! Minä olen Tapio Kauranen. Kansleri digimarkkinointitoimiston toinen perustaja, sekä & hakukoneoptimointiammattilainen.